Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, στο Ρομάντσο

Ο σύλλογος Αστάνγκα Βινυάσα Γιόγκα Ελλάδας οργανώνει την πρώτη
ανοιχτή μέρα Αστάνγκα Γιόγκα στην Αθήνα.
Στις 14 Δεκεμβρίου, στο Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5 στην Ομόνοια, δάσκαλοι και ασκούμενοι καλούνται σε μία ημέρα αφιερωμένη στην
Αστάνγκα Βινυάσα Γιόγκα.
Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλα τα προγράμματα, καθώς είναι μια μη κερδοσκοπική προσπάθεια του Συλλόγου που στοχεύει στην ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ σχολών, δασκάλων και ασκούμενων.
Μία ολοήμερη εκδήλωση από τις 10:00πμ έως τις 20:00μμ (τα πραγράμματα ξεκινούν στις 11.00), στην οποία θα λάβουν χώρα καθοδηγούμενες αλλά και Mysore πρακτικές με τη βοήθεια δασκάλων από διαφορετικές σχολές.
Παράλληλα, παραδοσιακή Αστάνγκα Pranayama, καθώς και ομιλίες πάνω στην Ινδική φιλοσοφία αλλά και σε ζητήματα διατροφής, θα διεξαχθούν στους δυο ορόφους του κτιρίου.
To απόγευμα θα γίνει προβολή του ντοκυμαντέρ «Breath of Gods», σε μια προσπάθεια ενημέρωσης, εκπαίδευσης αλλά και ψυχαγωγίας,
ενώ η εκδήλωση θα κλείσει με Ηχοθεραπεία και διαλογισμό στον ήχο των Θιβετιανών Κυμβάλων - Gong Bath.
Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο χώρο θα βρίσκονται δύο πολύ ιδιαίτερες ομάδες με εναλλακτικές και συμπληρωματικές προτάσεις διατροφής:
Η Μακροβιοτική κουζίνα της ομάδας One Project- Our Natural Evolution,www.oneproject.gr, καθώς και η ομάδα Rho Foods, www.rhofoods.com με τά γνωστά πλέον και πολύ αγαπημένα kale chips.
Όλες οι σχολές και οι δάσκαλοι Αστάνγκα Γιόγκα καλούνται να συνεισφέρουν με την παρουσία τους, ενδυναμώνοντας την κοινότητα της Αστάνγκα στην Ελλάδα και προωθώντας το μήνυμα ότι
πάνω στο χαλάκι μας είμαστε όλοι ασκούμενοι.
COME BREATH WITH US!

Σύλλογος Aστάνγκα Βινυάσα Γιόγκα Ελλάδας
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Μαρία Μυτηλιναίου- 6988084505
Νικόλας Μίχος- 6945937845

ΡΟΜΑΝΤΣΟ
Αναξαγόρα 3-5
Αθήνα, 105 52
T: +30 216 7003325
www.romantso.gr